2017. január 22., vasárnap

Valami új - novella írás

 SZIASZTOK!  

Korábbi írásaim után egy kicsit más vízre eveznék (legutóbbi történetemet muszáj leszek megmagyarázhatatlan okokból egy kicsit mellékvágányra helyezni).  Egy ideje nem írtam már és ezt sajnálom, de most igen nagyon szeretnék visszatérni, amihez a Ti segítségeteket szeretném kérni! Korábban több, több részes sorozatot írtam, de most úgynevezett ’one shot-okra’ szeretnék áttérni, mondhatni novellákra! Ehhez pedig ti is kellenétek ugyanis a kívánságokat, hogy kivel és mit írjak az a ti kérésetek alapján fog megszületni. A tumblr külföldi népe között ez a fajta írás nagyon bejön és én is ki szeretném magam próbálni benne! Mit szóltok hozzá? Valahogy így nézne ki a dolog:

1. Ti kitaláljátok, hogy milyen személlyel írjam a novellát (lehet fiktív, valós pl. egy karakter a Gossip Girlből, vagy konkrétan egy színész nekem mindegy).

2. Ezeket az embereket valamilyen kontextusba teszitek, ami éppen eszetekbe jutott (pl. xy és Ed Westwick régóta együtt vannak, de kapcsolatukat egy díjátadón teszik hivatalossá stbstb.)

3. Elkülditek nekem az ötleteiteket facebookon vagy éppen ahol utol tudtok érni… pl. tumblr, de akár a blogomnál egy komment formájában is jöhet az ötlet! Bárhogyan!

+ de ha ezekhez az elvekhez nem akartok ragaszkodni, szimplán csak szeretnétek egy történetet ami egy konkrét érzést foglal magába, vagy éppen egy bizonyos dal által ihletett történetet szeretnétek olvasni akkor azt is ÍRJÁTOK MEG NEKEM! Mindenre vevő vagyok, de tényleg!

Nagyon remélem, hogy ez itt működni fog, mert nagyon szeretnék nektek írni!
Üdv, Dorka


U.i.: Elérhetőségeim facebook, twitter, tumblr, írásaim facebook csoportja ! Remélem keresni fogtok, mert alig várom, hogy írjak Nektek! 

2 megjegyzés:

  1. Ez szerintem egy nagyon jó ötlet! (: Hmm.. mondjuk Benedict Cumberbatch-tal. Sherlock Holmes-os szerepével kapcsolatban mondjuk Iren valamilyen formában felbukkan. Pl. egy eldugott CD-n, vagy kiderül, hogy az egész halálát megrendezte. Rád bízom, hogy hogyan akarod behozni igazából. (; Viszont tegyük fel, hogy egy ügyéhez lesz köze.

    VálaszTörlés
  2. A választott szereplőm te vagy, a helyszín a világ, a cselekmény egy fárasztó nap utáni filozofálás az élet értelméről. :D Remélem megírod :D

    VálaszTörlés